«ΑΝΑΣΑ για την ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ» Mε την στήριξη των Οικολόγων Πράσινων

«ΑΝΑΣΑ για την ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ»

Mε την στήριξη των Οικολόγων Πράσινων στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.
 ​ 
 
 "Με την στήριξη των Οικολόγων Πράσινων θα πάρει μέρος στις προσεχείς εκλογές για την περιφέρεια Αττικής η εκλογική συνεργασία μεταξύ της Αυτοδιοικητικής Συμπαράταξης ΑΝΑΣΑ και της Περιφερειακής Κίνησης «πράσινο» - Για την οικολογία» Αττικής .
Η εκλογική συνεργασία πήρε την στήριξη ΟΠ στο τέλος μιας πολυπληθούς Συνδιάσκεψης των Οικολόγων Πράσινων Αττικής που πραγματοποιήθηκε την, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, σε χώρο πλησίον της Παντείου.
Επικεφαλής της εκλογικής συνεργασίας και υποψήφιος περιφερειάρχης ο Αντώνης Γάκης. Η εκλογική συνεργασία μεταξύ των δύο αυτοδιοικητικών σχημάτων συνυπογράφηκε την Κυριακή 2 Μαρτίου και προβλέπει σε επίπεδο προγράμματος την υιοθέτηση μιας καθαρά οικολογικής οπτικής - «Χάρτας των Βιο-Περιφερειών» - και μια σειρά δεσμεύσεων για τους εκλεγμένους σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες του οικολογικού κινήματος, όπως η αρχή της εναλλαγής, της μη συσσωρευτικότητας αιρετών θέσεων και θέσεων από διορισμό όπως και η αρχή του περιορισμού των θητειών".
Μικρό Βιογραφικό του Αντώνη Γάκη

Γεννήθηκα στην Π.  Φώκαια πριν 33 χρονιά 2ος  γιος του Σπύρου Γάκη δασκάλου από τη Λούτσα Πρεβέζης  και διευθυντή επί δεκαετίες στο Δημοτικό Σχολειό και της Άννας Γάκη από την Σαντορίνη προϊσταμένη του νηπιαγωγείου της Π. Φώκαιας επί 35 συνεχή χρονιά. Αποφοίτησα  από το Λύκειο Αναβύσσου  και συνέχισα στις Σπουδές μου στο Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστήμιου Πειραιά και μετά συνέχισα  στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Τελευταίος μου ακαδημαϊκός σταθμός το Παντειο Πανεπιστήμιο όπου έκανα το διδακτορικό μου στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης με Θέμα <<Πολιτικές Περιβάλλοντος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, Το Παράδειγμα της Περιφέρειας Αττικής. Μιλάω 5 γλώσσες, αγγλικά γαλλικά ιταλικά γερμανικά και την μητρική ελληνική.
Αφού δίδαξα στα Δημόσια Ιεκ (Βάρη-Αγ.Αναργυροι) και στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, και στον ιδιωτικό τομέα σαν οικονομολόγος, σήμερα είμαι Επιστημονικός Σύμβουλος και καθηγητής  στην Εράσμιο Ελληνογερμανικη Σχολή σαν εισηγητής Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης καθώς και καθηγητής στο  Αkmi Metropolitan College.   To 2006 εκλέχτηκα νομαρχιακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής όπου διατέλεσα και αντιπρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου και το 2010 επανεκλέχτηκα στις περιφερειακες εκλογές οπού είμαι και εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος περιβάλλοντος και μελος του Δ.Σ και της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου